Rots in de branding

Van complete huisstijl tot fris logo

De basis van je huisstijl is een passend logo. Maar hoe pas je dit toe? Matchen je visitekaartjes, het briefpapier en de socials met je gewenste uitstraling? Van logo tot huistijl-handboek: wij ontwerpen een branding die staat als een rots.

Profileer je bedrijf professioneel

Want: wat straal je uit als onderneming? Dat begint met een ijzersterk logo. Met de juiste uitstraling, kleuren en vorm. Maar je kunt dit doortrekken in al je uitingen als bedrijf. Tot en met de stickers op je auto.

En dat geldt niet alleen voor starters. Ook als je al jaren actief bent. Want: is je logo nog wel up-to-date? Of stiekem een beetje verouderd? Kom eens praten over de mogelijkheden. Als voorbeeld staat bij Projecten ook het handboek van onze eigen huisstijl.

Veel verschillende opdrachtgevers

We werken voor heel veel verschillende opdrachtgevers. Hoofdzakelijk vallen deze in de categorie ‘midden- en kleinbedrijf’. Maar ook Politie IJsselland en Saxenburgh weten ons te vinden.

Hetty's kapsalon
Mockup sign outside of a shop

comnou maakt je nieuwe website, logo, complete huisstijl en folder. Schrijft frisse teksten, ontwerpt stickers voor je pand en maakt ook nog eens foto's.

Contact met comnou!

We kunnnen ons voorstellen dat je een enorme behoefte voelt om ons te mailen of te appen. Nou, dat kan!

Wil je liever een brief schrijven, doe er dan wel genoeg postzegels op, of breng ‘m persoonlijk langs.