EPDM Daktechniek

EPDM Daktechniek

In 2000 heeft Steffen Richter in Duitsland een dakdekbedrijf opgericht. Zowel in Duitsland als in Zwitserland heeft hij veel ervaring opgedaan met het bedekken van verschillende soorten daken. Hij kreeg de kans om samen met een partner een groot bouwproject te realiseren. Daar werd zijn belangstelling voor vernieuwende, hightech dakbedekkingssystemen gewekt.

In 2005 verplaatste Steffen Richter zijn bedrijf naar Nederland. Daarom had hij een nieuwe, frisse website nodig. Wij ontwierpen zijn logo, visitekaartjes, briefpapier, adresstickers en enveloppen.

‘De blauwe waterdruppels symboliseren het waterdichte en -afstotende karakter van EPDM, de moderne dakbedekker’.

Vakmensen

EPDM is voor veel meer geschikt dan u wellicht in eerste instantie denkt. EPDM Daktechniek is gespecialiseerd in de meest bijzondere toepassingen:

  • EPDM folie is uitstekend geschikt voor zogenaamde groene daken.
  • Kelders en funderingen moeten, net als een dak, voor indringend water beschermd worden. EPDM rubber is een duurzame en makkelijk te verwerken oplossing.
  • Wilt u een vijver in uw tuin? U kunt de folie in 2D verkrijgen, of bestel meteen een kant-en-klare 3D vijver, op maat gemaakt naar uw wensen.
Teun’s Hoeve
Veurink Mode