Suits and ties

Suits and ties

Ik ben Linda Bos. In 2012 heb ik besloten dat het anders kan. Dat andere ‘dingen’ belangrijk zijn. Je weet wel, die dingen die het leven leuk en speciaal maken. Niet kiezen tussen snelheid, kwaliteit en prijs. Alleen het beste nemen van alle drie. Daar geniet ik van en dát wil ik doorgeven aan jou.

Daarom is mijn slogan: Enjoy Your Day!

De website van Suits and ties is geheel vernieuwd. De bestaande teksten konden echter een opfrisbeurt gebruiken. Krachtige zinnen, de inhoud van de pagina’s beter op elkaar afgestemd. En nog meer aandacht voor de vindbaarheid.

Daarnaast is er advies uitgebracht over de functionaliteit en vormgeving van de website, om een zo groot mogelijk gebruiksgemak te bereiken.

 

‘Wij werken alleen met klassiek geschoolde kleermakers. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor er continu focus is op de kleinste details. Je maatpak onderscheidt zich door authentiek vakmanschap. En geloof me, dat zie je.’

De uitstekende service

van Suits and ties omvat meer dan enkel het afleveren van een maatpak dat vanzelfsprekend als gegoten zit. Dankzij de persoonlijke aandacht en betaalbare prijzen weet je dat het bij hen goed zit. In een sfeervolle ambiance ervaar je het bijzonder brede aanbod van de mooiste stoffen, gewoon door te zien én te voelen. Van subtiel, maar elegant business pak tot exclusief trouwpak: ze hebben alles in huis. Vanuit Hardenberg focussen ze zich op de hele regio: Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Emmen, Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer.

Lennips Infra Techniek
Vormgeving boeken