Veurink Mode

Veurink Mode

Veurink Mode bestaat sinds 1981. Ze zijn gegroeid naar een modern bedrijf met vestigingen in Coevorden, Hardenberg en Ommen. Dankzij het enorme, gevarieerde assortiment (altijd 5000 jeans op voorraad en speciale plus-size afdelingen) slaagt u altijd. Plak daar de scherpe prijsstickers op en u begrijpt waarom ze een begrip in de regio zijn geworden.

De vorige website was verouderd, dus werd ons gevraagd een nieuwe, moderne website te realiseren, zodat Veurink Mode ook online de klanten goed van dienst kan zijn met juiste informatie. U vindt er de merken, info over de winkels en de actuele modeshow.

Snel de dichtstbijzijnde winkel zoeken? Speciaal voor u is een store-locator toegevoegd, die op basis van uw locatie snel de beste optie toont.

Enthousiast team

Het Veurink Mode team bestaat uit ruim twintig medewerkers, die staan voor passie en een uitstekende service. We willen dat u zich bij ons thuis voelt. Een fijne sfeer, ruimte voor iedereen (juist met een maatje meer) en koffie die altijd staat te pruttelen. U bent welkom, iedere dag opnieuw.

EPDM Daktechniek
Euwijk Optiek